Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lexus IS?

In dit bericht gaan we het hebben over een thema dat voor ons allemaal van pas kan komen. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Lexus IS zit is fundamenteel. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en daarom een ​​wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Lexus IS bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lexus IS?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Lexus IS over het algemeen worden uitgerust met dezelfde soort aansluiting, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lexus IS : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus IS : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere constructie mogelijk maken krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lexus IS : Deze vorm van krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Lexus IS installeren?

.

Waar is de jack op Lexus IS?

We zullen nu beginnen met het deel waardoor je zeker naar dit bericht bent gekomen, waar is de krik op een Lexus IS? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus IS-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor vinden. Of u nu net uw Lexus IS hebt gekocht, er een hebt uitgeleend of deze huurt, u beschikt mogelijk niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen variëren afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Lexus IS:

  • De meest algemene positie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Lexus IS. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus IS bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Lexus IS dat alleen accelereert

Hoe gebruik je de krik op een Lexus IS?

Ten slotte laten we je vrij snel zien hoe je de jack op je Lexus IS gebruikt. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lexus IS, het proces blijft vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lexus IS optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus IS omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Als je meer handleidingen over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector