Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lexus NX?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Lexus NX zit is belangrijk. Zonder de krik heb je in feite niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en als gevolg daarvan een wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Lexus NX bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lexus NX?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Lexus NX in het algemeen worden uitgerust met hetzelfde type aansluiting, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lexus NX : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen ontdekt op instapmodellen, of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm onder de auto om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus NX : Het gebruikt exact hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee schroeven de krik omhoog kan brengen en losschroeven om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm zorgen voor een stabielere krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lexus NX : Deze vorm van krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lexus NX vervangen?

.

Waar is de jack op Lexus NX?

We beginnen nu met het deel dat absoluut gedaan is, je komt tot deze inhoud, waar is de krik op een Lexus NX? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van het automerk en -model is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus NX-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Lexus NX net hebt gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lexus NX:

  • De meest algemene positie voor een krik is in de kofferbak van je Lexus NX. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus NX bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, meestal zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe Lexus NX openen met een lege batterij?

Hoe gebruik je de krik op een Lexus NX?

Ten slotte laten we je snel zien hoe je de jack op je Lexus NX gebruikt. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lexus NX, blijft de procedure vergelijkbaar. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lexus NX optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus NX omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Kijk voor meer tips over de Lexus NX in de categorie Lexus NX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector