Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lexus RX?

In deze post gaan we het hebben over een thema dat voor iedereen van nut kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Lexus RX zit is noodzakelijk. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krikken beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Lexus RX bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lexus RX?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen de meeste Lexus RX desalniettemin over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lexus RX : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus RX : Het maakt gebruik van exact hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Lexus RX : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Lexus RX te resetten

.

Waar is de jack op Lexus RX?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Lexus RX? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus RX-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Lexus RX heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, mogelijk beschikt u niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lexus RX:

  • De meest voorkomende positie voor een krik is in de kofferbak van je Lexus RX. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus RX bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Lexus RX, wat te doen?

Hoe gebruik je de krik op een Lexus RX?

Ten slotte zullen we vrij snel beschrijven hoe je de jack op je Lexus RX gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lexus RX, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lexus RX opheft, moet u niet vergeten de handrem in te schakelen, evenals een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus RX omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Als je meer tutorials over de Lexus RX wilt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector