Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lincoln Continental?

In dit artikel gaan we een thema behandelen dat voor ons allemaal van pas kan komen. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Lincoln Continental staat is fundamenteel. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een Lincoln Continental bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Lincoln Continental?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite zullen de meeste Lincoln Continental niettemin over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lincoln Continental : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen, of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lincoln Continental : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee schroeven de krik omhoog kan brengen en losschroeven om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Lincoln Continental : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op auto’s, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker in gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Lincoln Continental reinigen?

.

Waar is de jack op Lincoln Continental?

We beginnen nu met het deel dat je absoluut naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Lincoln Continental? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van het merk en model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Lincoln Continental-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u net uw Lincoln Continental heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, heeft u deze informatie mogelijk niet. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lincoln Continental:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Lincoln Continental. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lincoln Continental bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, in de meeste gevallen moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Lincoln Continental dat sterft tijdens het rijden

Hoe gebruik je de krik op een Lincoln Continental?

Ten slotte leggen we snel uit hoe je de krik op je Lincoln Continental gebruikt. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lincoln Continental, blijft het proces hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lincoln Continental optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lincoln Continental omhoog, doe er niet veel moeite mee, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat genoeg.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector