Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lincoln MKS?

In dit artikel gaan we een onderwerp behandelen dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Lincoln MKS staat is noodzakelijk. In feite heb je zonder de krik niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en dus een wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Lincoln MKS bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Lincoln MKS?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Lincoln MKS over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde type krik, zijn er in feite nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lincoln MKS : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen ontdekt op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die onder het motorvoertuig is geplaatst om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lincoln MKS : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere constructie mogelijk maken krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lincoln MKS : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk te gebruiken zijn en in staat zijn om een ​​grotere last op te tillen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln MKS

.

Waar is de jack op Lincoln MKS?

We beginnen nu met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de krik op een Lincoln MKS? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lincoln MKS-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als je net je Lincoln MKS hebt gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, heb je deze informatie mogelijk niet. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Lincoln MKS worden vervangen:

  • De meest algemene locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Lincoln MKS. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lincoln MKS bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, over het algemeen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln MKC

Hoe gebruik je de krik op een Lincoln MKS?

Ten slotte zullen we vrij snel beschrijven hoe je de krik op je Lincoln MKS moet gebruiken. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lincoln MKS, blijft het proces vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lincoln MKS optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lincoln MKS omhoog, doe er niet veel moeite mee, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat genoeg.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector