Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lincoln MKZ?

In dit artikel gaan we een thema behandelen dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Lincoln MKZ zit is belangrijk. Inderdaad, zonder de krik kunt u uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, daarna, waar de krik zich op een Lincoln MKZ bevindt, en ten slotte hoe je de krik op je auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Lincoln MKZ?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Desalniettemin zullen de meeste Lincoln MKZ over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lincoln MKZ : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen, of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder de auto is geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lincoln MKZ : Het maakt gebruik van exact hetzelfde basisprincipe als de krik hierboven, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om de krik te laten zakken, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm zorgen voor een meer stabiele krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lincoln MKZ : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of in autocentra gekocht. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Lincoln MKZ, wat te doen?

.

Waar is de jack op Lincoln MKZ?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Lincoln MKZ? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de autoproductie en het model is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lincoln MKZ-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu uw Lincoln MKZ heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, u heeft deze informatie mogelijk niet. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lincoln MKZ:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Lincoln MKZ. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik kan zich in uw kofferbak bevinden, maar aan de zijkant van de kofferbak, om hem te bereiken, hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lincoln MKZ bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, meestal moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Stoel zit Lincoln MKZ vast

Hoe gebruik je de krik op een Lincoln MKZ?

Ten slotte gaan we vrij snel uitleggen hoe je de jack op je Lincoln MKZ gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lincoln MKZ, het proces blijft vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lincoln MKZ optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lincoln MKZ omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector