Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lincoln Navigator?

In deze post gaan we praten over een thema dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Lincoln Navigator zit is noodzakelijk. In feite kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Lincoln Navigator bevindt en tenslotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Lincoln Navigator?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten jacks die er zijn. Hoewel de meeste Lincoln Navigator over het algemeen met hetzelfde type aansluiting worden uitgerust, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lincoln Navigator : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen bepaald op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm onder de auto om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lincoln Navigator : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef die het mogelijk maakt om de krik omhoog te schroeven en los te draaien om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere constructie mogelijk maken krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lincoln Navigator : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of in autocentra gekocht. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln Navigator

.

Waar is de jack op Lincoln Navigator?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel hebt gebracht, waar is de krik op een Lincoln Navigator? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het automerk en -model is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lincoln Navigator-voertuigen worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u net uw Lincoln Navigator heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw auto, deze locaties kunnen variëren afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Lincoln Navigator:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Lincoln Navigator. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lincoln Navigator bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, meestal moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.

Hoe gebruik je de krik op een Lincoln Navigator?

Ten slotte zullen we vrij snel beschrijven hoe je de krik op je Lincoln Navigator moet gebruiken. Als het gaat om het veranderen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lincoln Navigator, blijft het proces vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lincoln Navigator optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lincoln Navigator omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.
Weiterlesen:
Lambdasondeprobleem op Lincoln Navigator

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector