Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lincoln Continental?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln Continental, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor Zoek de zekering van de autoradio op uw Lincoln Continental. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw Lincoln Continental te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lincoln Continental .

Waarom de zekering van de autoradio op Lincoln Continental vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lincoln Continental door het belang ervan te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lincoln Continental te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Lincoln Continental wanneer deze niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Wegligging problemen Lincoln Continental

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lincoln Continental?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lincoln Continental . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat je hebt, kan het echter op twee verschillende plaatsen zijn. Deze wordt over het algemeen aangesloten op de 12 volt stopcontacten op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Lincoln Continental kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lincoln Continental

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lincoln Continental heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lincoln Continental te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw auto naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Lincoln Continental

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op Lincoln Continental in deze situatie kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lincoln Continental , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Lincoln Continental moet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Lincoln Continental ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering op uw Lincoln Continental te vervangen
Weiterlesen:
Hoe start je een Lincoln Continental?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken Als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Continental of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer gidsen over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector