Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Land Rover Evoque?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Evoque, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de zekering van de autoradio op uw Land Rover Evoque. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Land Rover Evoque te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover Evoque .

Waarom de zekering van de autoradio op de Land Rover Evoque vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Evoque door het belang ervan te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Evoque wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke aanwijzing . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Motor trilt op Land Rover Evoque, wat te doen?

Waar zit de zekering van de hoofdeenheid op de Land Rover Evoque?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Land Rover Evoque . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende locaties bevinden. Vaak is hij gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Evoque kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Evoque

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Land Rover Evoque heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Evoque te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op Land Rover Evoque

Eindelijk ontdekken we de omstandigheid van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in dit scenario de zekering van de autoradio op de Land Rover Evoque kunt lokaliseren . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Land Rover Evoque , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover Evoque, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Evoque

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Land Rover Evoque te vervangen
Weiterlesen:
Land Rover Evoque die tijdens het rijden sterft

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Evoque of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector