Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Land Rover LR4?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en dit brengt ons toch comfort, we hebben helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover LR4, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de autoradiozekering op uw Land Rover LR4. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradiozekering van uw Land Rover LR4 te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover LR4 .

Waarom de zekering van de autoradio op de Land Rover LR4 vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover LR4 door het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering werkt als een beveiliging om overspanning op uw Land Rover LR4 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover LR4 wanneer deze niet meer werkt zonder aanwijsbare verklaring . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Remlicht Land Rover LR4 blijft branden, wat te doen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Land Rover LR4?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Land Rover LR4 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, op twee verschillende locaties staan. Deze is doorgaans gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover LR4 kan worden gelokaliseerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover LR4

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Land Rover LR4 heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover LR4 te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Land Rover LR4

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op de Land Rover LR4 in deze situatie kunt ontdekken . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Land Rover LR4 , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover LR4, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Land Rover LR4 ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Land Rover LR4 te vervangen
Weiterlesen:
Stank in de airconditioner Land Rover LR4

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover LR4 of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Bekijk de categorie Land Rover LR4 voor meer tips over de Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector