Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Land Rover Range Rover Sport?

Moderne voertuigen worden steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering voor de autoradio op uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover Sport .

Waarom de zekering van de autoradio op de Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover Sport door het belang om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering werkt als een beveiliging om overspanning op uw Land Rover Range Rover Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Range Rover Sport wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke aanwijzing . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Bandensensor Land Rover Range Rover Sport resetten?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Land Rover Range Rover Sport?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Land Rover Range Rover Sport . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, op twee verschillende locaties staan. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Range Rover Sport

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Land Rover Range Rover Sport heeft, dan is dat uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , in elk ander geval brengt u uw auto naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Weiterlesen:
Raam zit vast op Land Rover Range Rover Sport, wat kan ik doen?

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Land Rover Range Rover Sport

Eindelijk zien we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op de Land Rover Range Rover Sport in deze situatie kunt vinden . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Sport of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector