Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Land Rover Range Rover?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de zekering van de autoradio op uw Land Rover Range Rover. Om dit te doen, gaan we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover .

Waarom de zekering van de autoradio op de Land Rover Range Rover vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover door het belang om het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering functioneert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en valideren dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Range Rover als deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Land Rover Range Rover?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Land Rover Range Rover . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende plaatsen staan. Vaak sluit je hem aan op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Range Rover

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Land Rover Range Rover heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw monteur, zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Range Rover Evoque

Vervanging van zekeringen op een head-unit van een ander merk op Land Rover Range Rover

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in dit scenario de zekering van de autoradio op de Land Rover Range Rover kunt lokaliseren . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Land Rover Range Rover , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover Range Rover ziet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast, opent u deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Land Rover Range Rover te vervangen

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Land Rover Range Rover of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze webinhoud over deze zekeringen.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector