Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lexus GS?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, we hebben helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus GS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de zekering van de autoradio op uw Lexus GS. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradiozekering van uw Lexus GS te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lexus GS .

Waarom de zekering van de autoradio op Lexus GS vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lexus GS door het te veranderen. U hebt misschien het gevoel dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus GS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Lexus GS als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Zitting zit vast in de Lexus GS

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lexus GS?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lexus GS . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, op twee verschillende locaties staan. Vaak sluit je hem aan op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van je Lexus GS kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lexus GS

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lexus GS, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg uw autohandleiding als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lexus GS te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , in elk ander geval brengt u uw auto naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Lexus GS

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe je in dit scenario de zekering van de autoradio op Lexus GS kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Lexus GS , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van je Lexus GS, zou je op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, daarin ontdek je de zekering van de autoradio van je Lexus GS

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lexus GS te vervangen
Weiterlesen:
Acceleratietrillingen op Lexus GS, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus GS of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Lexus GS, aarzel dan niet om onze Lexus GS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector