Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradiozekering op Lexus RX?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, we ondergaan helaas ook de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus RX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor vind de zekering van de autoradio op uw Lexus RX. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Lexus RX te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lexus RX .

Waarom de zekering van de autoradio op Lexus RX vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lexus RX door het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus RX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Lexus RX als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Stank in de airconditioning Lexus RX

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lexus RX?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lexus RX . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, op twee verschillende locaties staan. Deze wordt over het algemeen aangesloten op de 12 volt stopcontacten op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van je Lexus RX kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lexus RX

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lexus RX heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lexus RX te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw voertuig naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van zekeringen op een head-unit van een ander merk op de Lexus RX

Eindelijk ontdekken we de omstandigheid van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in deze situatie de zekering van de autoradio op de Lexus RX kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lexus RX , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van je Lexus RX zou je op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, daarin ontdek je de zekering van de autoradio van je Lexus RX

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lexus RX te vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus RX vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus RX, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Lexus RX, aarzel dan niet om onze Lexus RX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector