Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de Lincoln MKX?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, we lijden helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Lincoln MKX. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Lincoln MKX te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lincoln MKX .

Waarom de zekering van de autoradio op Lincoln MKX vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lincoln MKX door het belang om het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering werkt als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en valideren dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Lincoln MKX als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Lincoln MKX verbrand plastic?

Waar is de zekering van de head-unit op Lincoln MKX?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lincoln MKX . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende plaatsen staan. Deze is doorgaans gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKX kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lincoln MKX

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lincoln MKX heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKX te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander merk op de Lincoln MKX

Eindelijk zien we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe je in dit scenario de zekering van de autoradio op Lincoln MKX kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Lincoln MKX , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Lincoln MKX, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKX ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lincoln MKX te vervangen
Weiterlesen:
Het Lincoln MKX-aanraakscherm werkt niet

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKX, of de hoornzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKX nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector