Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lincoln Navigator?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln Navigator, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Lincoln Navigator. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Lincoln Navigator te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lincoln Navigator .

Waarom de zekering van de autoradio op Lincoln Navigator vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lincoln Navigator door het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lincoln Navigator te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Lincoln Navigator als deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lincoln Navigator, wat moet ik doen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lincoln Navigator?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lincoln Navigator . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, op basis van het soort autoradio dat je hebt, op twee verschillende plekken staan. Vaak is hij gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Lincoln Navigator kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lincoln Navigator

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lincoln Navigator heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lincoln Navigator te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw auto naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van zekeringen op een head-unit van een ander product op Lincoln Navigator

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op Lincoln Navigator kunt lokaliseren in dit scenario . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Lincoln Navigator , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Lincoln Navigator moet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast zien, open deze, hierin vindt u de zekering van de autoradio van uw Lincoln Navigator

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lincoln Navigator te vervangen
Weiterlesen:
Mijn Lincoln Navigator trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln Navigator of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Als u meer handleidingen over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector