Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lexus CT?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van techniek en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus CT, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook Zoek de zekering van de autoradio op uw Lexus CT. Om dit te doen, zullen we eerst zien in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Lexus CT te veranderen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lexus CT .

Waarom de zekering van de autoradio op Lexus CT vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lexus CT door het belang ervan te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lexus CT te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Lexus CT wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de Lexus CT-motor te reinigen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lexus CT?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lexus CT . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat je hebt, kan het echter op twee verschillende plekken staan. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Lexus CT kan worden gelokaliseerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lexus CT

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lexus CT, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lexus CT te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw monteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op Lexus CT

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe je in dit scenario de zekering van de autoradio op Lexus CT kunt ontdekken . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lexus CT , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Lexus CT, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Lexus CT ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering op uw Lexus CT te vervangen
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lexus CT

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus CT of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus CT, aarzel dan niet om onze categorie Lexus CT te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector