Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lexus ES?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus ES, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering voor de autoradio op uw Lexus ES. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Lexus ES te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lexus ES .

Waarom de zekering van de autoradio op Lexus ES vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Lexus ES door het te veranderen. Mogelijk ervaart u dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lexus ES te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Lexus ES als deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus ES, wat kan ik doen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lexus ES?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lexus ES . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, op basis van het soort autoradio dat je hebt, op twee verschillende plekken staan. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Lexus ES kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lexus ES

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lexus ES, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lexus ES te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van zekeringen op een head-unit van een ander merk op Lexus ES

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in deze situatie de zekering van de autoradio op Lexus ES kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lexus ES , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van je Lexus ES, zou je op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin ontdek je de zekering van de autoradio van je Lexus ES

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering op uw Lexus ES te vervangen
Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Lexus ES vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Lexus ES of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer handleidingen over de Lexus ES nodig hebt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector