Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lexus IS?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus IS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de zekering van de autoradio op uw Lexus IS. Om dit te bereiken, zullen we eerst nagaan in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Lexus IS te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lexus IS .

Waarom de zekering van de autoradio op Lexus IS vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lexus IS door het belang om het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus IS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Lexus IS wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Lexus IS, wat te doen?

Waar zit de zekering van de hoofdeenheid op Lexus IS?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lexus IS . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, op twee verschillende locaties staan. Deze wordt over het algemeen aangesloten op de 12 volt stopcontacten op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Lexus IS kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lexus IS

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lexus IS, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lexus IS te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van zekeringen op een hoofdeenheid van een ander product op Lexus IS

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in deze situatie de zekering van de autoradio op Lexus IS kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Lexus IS , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Lexus IS, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Lexus IS ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lexus IS te vervangen
Weiterlesen:
Lexus IS dat alleen accelereert

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus IS, of de hoornzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen op onze webinhoud over deze zekeringen.

Als je meer handleidingen over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector