Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de Lincoln MKC?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de minpunten. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKC, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Lincoln MKC. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw Lincoln MKC te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lincoln MKC .

Waarom de zekering van de autoradio op Lincoln MKC vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lincoln MKC door het te veranderen. Mogelijk ervaart u dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering werkt als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKC te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Lincoln MKC wanneer deze niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Lincoln MKS?

Waar is de zekering van de head-unit op Lincoln MKC?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lincoln MKC . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende plaatsen staan. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKC kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lincoln MKC

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lincoln MKC heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKC te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw auto naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Lincoln MKC

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Lincoln MKC te lokaliseren in dit scenario . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lincoln MKC , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Lincoln MKC, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, hierin vindt u de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKC

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lincoln MKC te vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln MKS vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKC of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector