Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de Lincoln MKS?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln MKS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Lincoln MKS. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw Lincoln MKS te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lincoln MKS .

Waarom de zekering van de autoradio op Lincoln MKS vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lincoln MKS door het belang om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lincoln MKS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Lincoln MKS als deze niet meer werkt zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Lincoln MKC te verhelpen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Lincoln MKS?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lincoln MKS . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende plaatsen staan. Deze is doorgaans gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKS kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lincoln MKS

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lincoln MKS heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKS te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw auto naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van zekeringen op een head-unit van een ander merk op Lincoln MKS

Eindelijk zullen we de omstandigheid ontdekken van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in deze situatie de zekering van de autoradio op Lincoln MKS kunt vinden . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lincoln MKS , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Lincoln MKS moet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast zien, open deze, hierin vindt u de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKS

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering op uw Lincoln MKS te vervangen
Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKC te slepen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Lincoln MKS, of de hoornzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze webinhoud over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector