Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op de Lincoln MKZ?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, we ondergaan helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lincoln MKZ, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Lincoln MKZ. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradiozekering van uw Lincoln MKZ te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lincoln MKZ .

Waarom de zekering van de autoradio op Lincoln MKZ vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Lincoln MKZ door het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lincoln MKZ te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Lincoln MKZ als deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Lincoln MKZ?

Waar is de zekering van de head-unit op Lincoln MKZ?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Lincoln MKZ . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende locaties staan. Vaak sluit je hem aan op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKZ kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lincoln MKZ

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lincoln MKZ heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKZ te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op Lincoln MKZ

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe je in dit scenario de zekering van de autoradio op Lincoln MKZ kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Lincoln MKZ , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Lincoln MKZ, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Lincoln MKZ ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering op uw Lincoln MKZ te vervangen
Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lincoln MKZ?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKZ, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector