Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op de Land Rover LR4?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich misschien afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we je leren waar de starter van een Land Rover LR4 is, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst de functie van een starter beschrijven, daarna, waar is de starter op een Land Rover LR4 , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Functie van de starter op uw Land Rover LR4

We beginnen deze inhoudspagina met uitleg over de functie van de startmotor op uw Land Rover LR4. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover LR4 en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motorunit: het belangrijkste element van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Land Rover LR4 aandrijft en voldoende snelheid creëert om uw motorunit te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Land Rover LR4 vervangen?

Waar is de starter op een Land Rover LR4?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Land Rover LR4? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in feite is het een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plaatsen voor uw motorvoertuigstarter ontdekken.

Locatie van de starter op traditionele Land Rover LR4

Eerste en meest voorkomende geval, waar de starter van een Land Rover LR4 met een conventionele motor te vinden (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaalde actie, om de motorunit van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter tot Land Rover LR4 met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Land Rover LR4 . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het betreft alleen motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij bepaalde series of motoren de starter van uw Land Rover LR4 in uw dynamo zijn inbegrepen, deze staat dan bekend als een starter-dynamo, om hem niet veel eenvoudiger te lokaliseren, uw accessoiregordel te lokaliseren en u zou de grote moeten zien startblok.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover LR4, wat te doen?

Hoe verander ik de starter op een Land Rover LR4?

Ten slotte zullen we u vrij snel beschrijven hoe u de startmotor van een Land Rover LR4 kunt vervangen. Deze procedure is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met de laagste eenvoudige mechanische expertise en aangepaste apparatuur. Blijf hieronder de belangrijkste stappen volgen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Land Rover LR4 los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die aangeeft hoe u dit zonder enig risico kunt doen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels van de startmotor van uw Land Rover LR4 los te koppelen, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector