Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op de Land Rover Range Rover Sport?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u mogelijk gaan speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit bericht zullen we u leren waar de starter van een Land Rover Range Rover Sport is, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst het doel van een starter uitleggen, daarna, waar is de starter op een Land Rover Range Rover Sport , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Doel van de starter op uw Land Rover Range Rover Sport

We beginnen dit artikel met het uitleggen van het doel van de startmotor op uw Land Rover Range Rover Sport. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover Range Rover Sport en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Land Rover Range Rover Sport aandrijft en voldoende snelheid maakt om uw motor te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Land Rover Range Rover?

Waar is de starter op een Land Rover Range Rover Sport?

Nu we vrij snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een Land Rover Range Rover Sport? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in werkelijkheid is het een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken zien voor uw motorstarter.

Locatie van de starter op klassieke Land Rover Range Rover Sport

Het eerste en meest voorkomende geval is de start van een Land Rover Range Rover Sport met een conventionele motor (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke actie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter tot Land Rover Range Rover Sport met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Land Rover Range Rover Sport . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Niettemin, bij sommige specifieke series of motoren, kan de starter van uw Land Rover Range Rover Sport in uw dynamo zijn geïntegreerd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet minder moeilijk te vinden, zoekt u uw accessoiregordel en zou u de groot startblok.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Range Rover Evoque

Hoe de starter van een Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Ten slotte zullen we u eigenlijk vrij snel beschrijven hoe u de startmotor van een Land Rover Range Rover Sport vervangt. Dit proces is eigenlijk niet ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met de laagste mechanische basiservaring en aangepaste gereedschappen. Houd u aan de onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Land Rover Range Rover Sport, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt beschreven hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat je je starter hebt gevonden, maak je de bevestigingen los die hem in je motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Land Rover Range Rover Sport, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector