Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op de Land Rover Range Rover?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich misschien afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een Land Rover Range Rover is, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de functie van een starter illustreren en vervolgens, waar is de starter op een Land Rover Range Rover , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Doel van de starter op uw Land Rover Range Rover

We beginnen deze inhoudspagina met de functie van de startmotor op uw Land Rover Range Rover. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat dienst doet als schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover Range Rover en laat de stroom van uw accu naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Land Rover Range Rover aandrijft en voldoende snelheid genereert om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Waar is de starter op een Land Rover Range Rover?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Land Rover Range Rover? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is inderdaad een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plaatsen voor uw motorvoertuigstarter ontdekken.

Locatie van de starter op de klassieke Land Rover Range Rover

Eerste en meest elementaire omstandigheid, waar de starter van een Land Rover Range Rover met een conventionele motor te vinden (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaalde actie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter tot Land Rover Range Rover met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Land Rover Range Rover . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het betreft alleen motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij bepaalde series of motoren kan de starter van uw Land Rover Range Rover echter in uw dynamo zijn ingebouwd, deze staat dan bekend als een starter-dynamo, om hem niet veel eenvoudiger te lokaliseren, uw accessoiregordel te lokaliseren en u zou moeten ontdekken het grote startblok.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Range Rover Sport?

Hoe verander ik de starter op een Land Rover Range Rover?

Ten slotte zullen we u eigenlijk vrij snel beschrijven hoe u de startmotor van een Land Rover Range Rover kunt vervangen. Deze procedure is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met de laagste mechanische basiskennis en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Land Rover Range Rover, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die aangeeft hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat je je starter hebt gevonden, maak je de bevestigingen los die hem in je motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels van de startmotor van uw Land Rover Range Rover los te koppelen, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om een ​​fout te maken bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector