Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op Land Rover Discovery Sport?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u gaan speculeren, vooral als uw auto niet start. In dit artikel laten we u zien waar de starter van een Land Rover Discovery Sport is, het helpt u bij het oplossen van uw ontstekingscomplicaties. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de functie van een starter illustreren en vervolgens, waar is de starter op een Land Rover Discovery Sport , en, eindelijk, hoe de starter van een auto te veranderen.

Functie van de starter op uw Land Rover Discovery Sport

We beginnen dit artikel met het uitleggen van de functie van de startmotor op uw Land Rover Discovery Sport. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal het zijn rol om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het is opgebouwd uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal werken, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover Discovery Sport en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Land Rover Discovery Sport aandrijft en voldoende snelheid maakt om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Servicelampje Land Rover Discovery uitschakelen

Waar is de starter op een Land Rover Discovery Sport?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Land Rover Discovery Sport? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is inderdaad een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw auto-starter ontdekken.

Locatie van de starter op traditionele Land Rover Discovery Sport

Eerste en meest algemene omstandigheid, waar de starter van een Land Rover Discovery Sport met een conventionele motor te vinden (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke actie, om de motor van je auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter tot Land Rover Discovery Sport met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Land Rover Discovery Sport . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Niettemin, bij sommige specifieke series of motoren, kan de starter van uw Land Rover Discovery Sport in uw dynamo zijn geïntegreerd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om hem niet veel eenvoudiger te lokaliseren, uw accessoiregordel te identificeren en u zou de grote moeten zien startblok.

Weiterlesen:
Hoe sluit ik een Land Rover Discovery Sport op met een lege batterij?

Hoe verander ik de starter op een Land Rover Discovery Sport?

Ten slotte laten we u eigenlijk vrij snel zien hoe u de startmotor van een Land Rover Discovery Sport kunt vervangen. Dit proces is niet noodzakelijk complex, het kan worden overwogen door mensen met de minste eenvoudige mechanische expertise en aangepaste gereedschappen. Volg onderstaande de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Land Rover Discovery Sport los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt beschreven hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Land Rover Discovery Sport, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om een ​​fout te maken bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer gidsen over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector