Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de startzekering Land Rover Discovery?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met techniek en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Discovery, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de startzekering op uw Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de startzekering van uw Land Rover Discovery te vervangen, welke zekering het is en tot slot waar is de startzekering van uw Land Rover Discovery .

Waarom de startzekering van uw Land Rover Discovery vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen met de motieven van een vervanging van de startzekering op Land Rover Discovery. Het vervangen van een zekering is geen bijzonder moeilijk proces, maar wanneer u de elektriciteit van uw auto aanraakt, is het beter om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Daarom is het het beste om zeker te zijn van de voordelen van dit proces voordat u het doet. In de meeste gevallen zul je proberen erachter te komen waar de startzekering op uw Land Rover Discovery is, wanneer uw motorrijtuig startproblemen heeft. Als hij helemaal niet start, of als hij niet goed start, kun je eventueel de zekeringkast bekijken. Voordat u dat doet, moet u een batterijcontrole uitvoeren om er zeker van te zijn dat het probleem daar niet wordt veroorzaakt. Probeer ook eens de contactor van uw motorvoertuig , want het kan ook de oorzaak zijn van problemen met de startmotor van uw Land Rover Discovery. Eindelijk, laatste kans, kijk naar de elektrisch relais als het probleem daar niet vandaan komt. Als u ondanks deze inspecties nog moet weten waar de starterzekering op Land Rover Discovery is, ga verder naar de volgende sectie.

Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Land Rover Discovery Sport repareren?

Wat is de startzekering op uw Land Rover Discovery?

We zullen nu, voordat we vinden waar de startzekering op uw auto zit, laat u zien wat de startzekering is op uw Land Rover Discovery. Tot nu toe waren voertuigen niet uitgerust met startzekeringen omdat deze veel energie vrijgeeft bij het starten van de motorunit en bovendien niet altijd stabiel is. Sinds enkele jaren zijn fabrikanten echter begonnen met het integreren van een zekering op de startersolenoïde van ongeveer 150/200 ampère die «de aanvullende onderdelen» van de starter van uw Land Rover Discovery zal beschermen, zoals bijvoorbeeld de ontsteking. Er is toch nog een zekering die al langer bestaat en die ook op de starter is aangesloten, het is de zekering F8, die over het algemeen 20/25 ampère is en bekend staat als de startbekrachtigingszekering op Land Rover Discovery .

Waar vindt u de startzekering op uw Land Rover Discovery?

Laten we nu verder gaan met het deel waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent. Nadat u heeft vastgesteld welke startzekering u moet vervangen, is het tijd om te bepalen waar de startzekering zit op Land Rover Discovery . U zult in veel gevallen onder uw motorkap moeten kijken, zoals ontdekt in de vorige sectie, uw startzekering op Land Rover Discovery zit in de zekeringkast in de motorruimte van uw motorvoertuig , deze bevindt zich onder een deksel, dicht bij uw batterij. Houd er rekening mee dat u vóór elke ingreep de accu van uw Land Rover Discovery moet loskoppelen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Om zeker te zijn van de positie van de startzekering van uw Land Rover Discovery, heeft u het routine-onderhoudsboekje nodig met de zekering diagram met de positie en het doel van elke zekering. Vervang bijna nooit een zekering door een zekering met een lager of hoger amperage, aangezien dit brand kan veroorzaken of een onderdeel van uw Land Rover Discovery kan beschadigen. Als je wilt vervang de zekering op het startrelais van uw Land Rover Discovery , moet u naar uw technicus gaan die u zeker zal adviseren om de hele starter te vervangen.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Discovery Sport

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector