Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de startzekering Lincoln Continental?

Recente auto’s worden steeds meer gebouwd met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de minpunten. Veel mensen voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Continental, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor Zoek de startzekering op uw Lincoln Continental. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de startzekering van uw Lincoln Continental te vervangen, vervolgens welke zekering het is en tot slot waar is de startzekering van uw Lincoln Continental .

Waarom de startzekering van uw Lincoln Continental vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de motieven van een startzekering veranderen op Lincoln Continental. Het vervangen van een zekering is geen bijzonder moeilijk proces, maar wanneer u de elektriciteit van uw auto aanraakt, is het beter om enkele veiligheidsmaatregelen te nemen. Daarom is het het beste om de voordelen van dit proces te kennen voordat u het doet. In de meeste gevallen zult u proberen erachter te komen waar de starter smelt op uw Lincoln Continental is, wanneer uw auto startproblemen heeft. Hoe dan ook, het start helemaal niet, of, als het niet goed start, wil je misschien de zekeringenkast onderzoeken. Voer voordat u dat doet een batterijcontrole uit om er zeker van te zijn dat het probleem daar niet vandaan komt. Probeer ook te kijken naar het schakelaar van uw auto omdat het ook de oorzaak kan zijn van problemen met de starter van uw Lincoln Continental. Eindelijk, laatste mogelijkheid, kijk naar de elektrisch relais als het probleem daar niet uit voortkomt. Als u ondanks deze onderzoeken toch moet weten waar de starter smelt op Lincoln Continental is, ga verder naar de volgende sectie.

Weiterlesen:
Mijn Lincoln Continental trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Wat is de startzekering op uw Lincoln Continental?

We zullen nu, voordat we lokaliseren waar de startzekering op uw motorvoertuig is, beschrijf u wat de startzekering op uw Lincoln Continental is. Tot nu toe waren auto’s niet uitgerust met startzekeringen, omdat deze bij het starten van de motor veel energie afgeeft en bovendien niet altijd stabiel is. Desalniettemin zijn fabrikanten sinds enkele jaren begonnen met het inbouwen van een zekering op het startrelais van ongeveer 150/200 ampère die «de hulponderdelen» van de startmotor van uw Lincoln Continental zal beschermen, zoals het contact. Er is echter nog een andere zekering die al langer bestaat en die ook op de starter is aangesloten, het is de zekering F8, die over het algemeen 20/25 ampère is en op Lincoln Continental de startbekrachtigingszekering wordt genoemd .

Waar vind je de startzekering op je Lincoln Continental?

Laten we nu verder gaan met het onderdeel waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent. Nadat u heeft ontdekt welke startzekering u moet vervangen, is het tijd om te bepalen waar de startzekering zich op Lincoln Continental bevindt . U zult in veel gevallen onder uw motorkap moeten kijken, zoals ontdekt in de vorige sectie, uw startzekering op Lincoln Continental zit in de zekeringkast in het motorcompartiment van uw auto , het is te vinden onder een deksel, dicht bij uw batterij. Houd er rekening mee dat u voor elke interventie de batterij moet loskoppelen van uw Lincoln Continental, om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Om zeker te zijn van de positie van de startzekering van uw Lincoln Continental, heeft u het onderhoudsboekje bij de zekering diagram met de positie en rol van elke zekering. Vervang een zekering nooit door een zekering met een lagere of hogere stroomsterkte, aangezien dit brand kan veroorzaken of onderdelen van uw Lincoln Continental kan beschadigen. Als je dat wilt vervang de zekering op het startrelais van uw Lincoln Continental , moet u naar uw technicus gaan die u zeker zal adviseren om de hele starter te vervangen.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln Continental

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector