Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de Land Rover Discovery Sport?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met elektrische apparaten op onze Land Rover Discovery Sport, laat staan ​​in de buurt van de zekeringen erop. In dit bericht zullen we proberen je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Land Rover Discovery Sport. Om dit te doen, zullen we eerst zien in welke situaties het belangrijk kan zijn om de radiografische zekering van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen. waar is de autoradio-zekering van uw Land Rover Discovery Sport .

Waarom de zekering van de autoradio op Land Rover Discovery Sport vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Discovery Sport door het belang om het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering functioneert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Discovery Sport wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Land Rover Discovery Sport?

Waar is de zekering van de head-unit op Land Rover Discovery Sport?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw Land Rover Discovery Sport . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Niettemin, op basis van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich op twee verschillende plaatsen bevinden. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Discovery Sport kan worden gelokaliseerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Discovery Sport

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Land Rover Discovery Sport heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Neem de instructiehandleiding door op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Discovery Sport te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw monteur, zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Land Rover Discovery Sport verbrand plastic?

Vervanging van de zekeringen op een head-unit van een ander merk op Land Rover Discovery Sport

Eindelijk zien we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op Land Rover Discovery Sport kunt vinden in dit scenario . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Land Rover Discovery Sport , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover Discovery Sport zou u op de voedingskabels een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Discovery Sport

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery Sport of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector