Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de Land Rover Range Rover Evoque?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en desalniettemin brengt dit ons comfort, helaas ondergaan wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover Evoque, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de autoradiozekering op uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradio-zekering van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover Evoque .

Waarom de autoradiozekering op Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Range Rover Evoque door het te veranderen. Mogelijk ervaart u dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Range Rover Evoque wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Range Rover met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

Waar is de hoofdeenheidzekering op Land Rover Range Rover Evoque?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw Land Rover Range Rover Evoque . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat je hebt, kan het echter op twee verschillende plaatsen zijn. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Evoque kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Range Rover Evoque

.

Als u nog de originele head-unit op uw Land Rover Range Rover Evoque heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in uw autohandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Evoque te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw auto naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Weiterlesen:
Bandensensor Land Rover Range Rover resetten?

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Land Rover Range Rover Evoque

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Land Rover Range Rover Evoque in dit scenario te ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Land Rover Range Rover Evoque , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Evoque zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Range Rover Evoque

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Evoque, of de claxonzekering, twijfel dan niet om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u meer informatie over de Land Rover Range Rover Evoque nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector