Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Kia Xceed?

Moderne auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Kia Xceed, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de autoradiozekering op uw Kia Xceed. Hiervoor bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de autoradiozekering van uw Kia Xceed te vervangen en vervolgens waar is de autoradio-zekering van uw Kia Xceed .

Waarom de autoradiozekering op Kia Xceed vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Kia Xceed door het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Kia Xceed te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Kia Xceed wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Kia Xceed loskoppelen?

Waar is de zekering van de hoofdunit op Kia Xceed?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw Kia Xceed . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Vaak is deze gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Kia Xceed kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Kia Xceed

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Kia Xceed heeft, zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Kia Xceed te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw voertuig naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Kia Xceed

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Kia Xceed in deze situatie te lokaliseren? . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Kia Xceed , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Kia Xceed zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Kia Xceed

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Kia Xceed te vervangen
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Kia Xceed?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Kia Xceed of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Kia Xceed wilt, ga dan naar onze Kia Xceed-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector