Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Land Rover Defender?

Moderne voertuigen worden meer en meer gebouwd met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas hebben we ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Defender, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Land Rover Defender. Om dit te doen, gaan we eerst na in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradio-zekering van uw Land Rover Defender te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover Defender .

Waarom de zekering van de autoradio op Land Rover Defender vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Defender door het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Defender te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Defender wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Land Rover Defender verwijderen?

Waar is de zekering van de hoofdunit op Land Rover Defender?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw Land Rover Defender . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende locaties bevinden. Vaak wordt deze aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Defender kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Defender

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Land Rover Defender heeft, zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Defender te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering anders brengt u uw auto naar uw autotechnicus, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Land Rover Defender

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Land Rover Defender in deze situatie te ontdekken? . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Land Rover Defender , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Land Rover Defender zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Defender

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Land Rover Defender te vervangen
Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Land Rover Defender, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Defender of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Defender in de categorie Land Rover Defender.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector