Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Land Rover Discovery?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Discovery, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de autoradiozekering op uw Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw Land Rover Discovery te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Land Rover Discovery .

Waarom de zekering van de autoradio op Land Rover Discovery vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Land Rover Discovery door het belang om het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Discovery te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Land Rover Discovery wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Land Rover Discovery Sport, wat moet ik doen?

Waar is de hoofdunitzekering op Land Rover Discovery?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw Land Rover Discovery . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan deze, afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, zich op twee verschillende plaatsen bevinden. Die is nogal eens gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Land Rover Discovery kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Land Rover Discovery

.

Als u nog steeds de originele autoradio op uw Land Rover Discovery heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Land Rover Discovery te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng anders uw auto naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Land Rover Discovery

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe vind je in deze situatie de zekering van de autoradio op Land Rover Discovery? . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Land Rover Discovery , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Land Rover Discovery zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Land Rover Discovery

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Land Rover Discovery te vervangen
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Discovery Sport?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Discovery of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector