Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Lexus UX?

Moderne auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, nemen we helaas ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus UX, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Op deze pagina proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Lexus UX. Om dit te bereiken bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de autoradio-zekering van uw Lexus UX te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Lexus UX .

Waarom de autoradiozekering op Lexus UX vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Lexus UX door het belang om het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lexus UX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en valideren dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Lexus UX wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Lexus UX op te lossen?

Waar is de hoofdeenheidzekering op Lexus UX?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw Lexus UX . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Deze is doorgaans gekoppeld aan de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Lexus UX kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op Lexus UX

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Lexus UX hebt, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Neem de instructiehandleiding door op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Lexus UX te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw voertuig naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Lexus UX

Eindelijk zien we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Lexus UX in deze situatie te ontdekken? . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Lexus UX , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Lexus UX zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Lexus UX

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Lexus UX te vervangen
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lexus UX?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus UX, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector