Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Land Rover Discovery ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen of uw motorvoertuig niet wil starten. In dit bericht laten we je zien waar de starter van een Land Rover Discovery is, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst het doel van een starter samenvatten en vervolgens waar is de starter op een Land Rover Discovery? , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Doel van de starter op uw Land Rover Discovery

We beginnen dit artikel met het uitleggen van het doel van de startmotor op uw Land Rover Discovery. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als een schakelaar werkt, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover Discovery en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is het onderdeel dat het vliegwiel van uw Land Rover Discovery aandrijft en voldoende snelheid genereert om uw motoreenheid te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Land Rover Discovery verbrand plastic?

Waar is de starter op een Land Rover Discovery?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Land Rover Discovery? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, in feite is het een groot onderdeel dat bijna altijd op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken zien voor uw motorstarter.

Locatie van de starter op klassieke Land Rover Discovery

Eerste en meest voorkomende geval, waar de starter van een Land Rover Discovery met een conventionele motor te ontdekken is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bijzondere functie, het starten van de motorunit van uw motorvoertuig, daarvoor moet het altijd zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Land Rover Discovery met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Land Rover Discovery . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Land Rover Discovery echter in uw dynamo zijn geïntegreerd, het wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel gemakkelijker te ontdekken, identificeer uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten zien blok.

Weiterlesen:
Raam vast op Land Rover Discovery, wat kan ik doen?

Hoe de starter van een Land Rover Discovery vervangen?

Tot slot zullen we u eigenlijk vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Land Rover Discovery vervangt. Deze procedure is niet echt moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepast gereedschap. Blijf hieronder bij de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Land Rover Discovery los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, in de meeste gevallen zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Land Rover Discovery, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om fouten te voorkomen bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector