Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Land Rover Freelander ?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit bericht laten we je zien waar de starter van een Land Rover Freelander is, het zal je helpen om je ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst het doel van een starter illustreren, en vervolgens waar is de starter op een Land Rover Freelander? , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Functie van de starter op uw Land Rover Freelander

We beginnen deze inhoudspagina met het doel van de startmotor op uw Land Rover Freelander. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, het doel is om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover Freelander en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo door.

  De motor: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Land Rover Freelander zal aandrijven en voldoende snelheid zal creëren om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Waar is de startzekering Land Rover Freelander?

Waar is de starter op een Land Rover Freelander?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een Land Rover Freelander? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is inderdaad een groot onderdeel dat bijna altijd op een vergelijkbare locatie zal staan. Hieronder laten we u de twee mogelijke locaties voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op traditionele Land Rover Freelander

Eerste en meest elementaire omstandigheid, waar de starter van een Land Rover Freelander met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een specifiek doel, het starten van de motor van uw motorvoertuig, daarvoor moet het altijd zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar Land Rover Freelander met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Land Rover Freelander . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Desalniettemin kan bij sommige specifieke series of motoren de starter van uw Land Rover Freelander in uw dynamo zijn geïntegreerd, het wordt dan een startdynamo genoemd, om het niets gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou het grote startblok moeten zien .

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Land Rover Freelander?

Hoe de starter van een Land Rover Freelander vervangen?

Tot slot laten we u eigenlijk vrij snel zien hoe u de starter van een Land Rover Freelander vervangt. Dit proces is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan eenvoudige mechanische kennis en aangepast gereedschap. Houd hieronder vast aan de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Land Rover Freelander, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina die uitlegt hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het lokaliseren van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zullen in de meeste gevallen 2 of 3 zijn

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Land Rover Freelander, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Freelander in de categorie Land Rover Freelander.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector