Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Land Rover Range Rover Evoque ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich mogelijk zorgen gaan maken, vooral als uw auto niet wil starten. In dit bericht laten we je zien waar de starter van een Land Rover Range Rover Evoque is, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de functie van een starter beschrijven en vervolgens waar is de starter op een Land Rover Range Rover Evoque , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

De rol van de starter op uw Land Rover Range Rover Evoque

We beginnen deze inhoud met een uitleg van de functie van de startmotor op uw Land Rover Range Rover Evoque. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als een schakelaar werkt, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Land Rover Range Rover Evoque en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Land Rover Range Rover Evoque aandrijft en voldoende snelheid genereert om uw motoreenheid te laten beginnen.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Range Rover Sport

Waar is de starter op een Land Rover Range Rover Evoque?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Land Rover Range Rover Evoque? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in werkelijkheid is het een groot onderdeel dat bijna altijd op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw autostarter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke Land Rover Range Rover Evoque

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Land Rover Range Rover Evoque met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een specifieke functie, het starten van de motorunit van uw auto, daarvoor moet het altijd bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Land Rover Range Rover Evoque met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Land Rover Range Rover Evoque . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel wordt geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige specifieke series of motoren de starter van uw Land Rover Range Rover Evoque in uw dynamo zijn geïntegreerd, het staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niets minder moeilijk te vinden, identificeer uw accessoireriem en u zou moeten zien het grote startblok.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Sport te resetten

Hoe de starter van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Tot slot leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de starter van een Land Rover Range Rover Evoque vervangt. Deze procedure is niet per se ingewikkeld, maar kan worden overwogen door mensen met de minste mechanische basiskennis en aangepaste gereedschappen. Houd hieronder vast aan de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Land Rover Range Rover Evoque, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen met details over hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Land Rover Range Rover Evoque, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om fouten te voorkomen bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector