Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lexus CT?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit bericht laten we u zien waar de starter van een Lexus CT is, het helpt u bij het oplossen van uw ontstekingsproblemen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de functie van een starter uitleggen, daarna, waar is de starter op een Lexus CT , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Functie van de starter op uw Lexus CT

We beginnen deze inhoudspagina met uitleg over de functie van de startmotor op uw Lexus CT. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lexus CT en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Lexus CT aandrijft en voldoende snelheid tot stand brengt om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Lexus CT uit te schakelen

Waar is de starter op een Lexus CT?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een Lexus CT? Het vinden van een starter is vrij eenvoudig, het is inderdaad een groot deel dat vrijwel altijd op een vergelijkbare plek zal staan. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw motorvoertuigstarter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke Lexus CT

Eerste en meest elementaire omstandigheid, waar de starter van een Lexus CT met een conventionele motor te vinden (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke actie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het altijd zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter voor Lexus CT met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lexus CT . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Lexus CT echter in uw dynamo zijn ingebouwd, deze staat dan bekend als een starter-dynamo, om hem niet eenvoudiger te lokaliseren, uw accessoiregordel te lokaliseren en u moet de grote startblok.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Lexus CT-sleutelkaart?

Hoe vervang ik de starter op een Lexus CT?

Ten slotte zullen we u vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Lexus CT vervangt. Deze procedure is eigenlijk niet ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Lexus CT, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die aangeeft hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zullen in de meeste gevallen 2 of 3 zijn

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lexus CT, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om een ​​fout te maken bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Kijk voor meer tips over de Lexus CT in de categorie Lexus CT.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector