Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lexus GS?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich misschien afvragen, vooral als uw auto niet start. In dit artikel leren we je waar de starter van een Lexus GS is, het helpt je bij het oplossen van je ontstekingsproblemen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de rol van een starter illustreren en vervolgens, waar is de starter op een Lexus GS , en tot slot, hoe de starter van een auto te veranderen.

Rol van de starter op uw Lexus GS

We beginnen deze inhoud door de rol van de startmotor op uw Lexus GS uit te leggen. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lexus GS en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste element van uw dynamo is dat het het vliegwiel van uw Lexus GS zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motoreenheid te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Lexus GS?

Waar is de starter op een Lexus GS?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Lexus GS? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, het is inderdaad een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke locaties voor uw autostarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Lexus GS

Eerste en meest algemene geval, waar de starter van een Lexus GS met een conventionele motor te ontdekken (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaalde functie, om de motorunit van uw auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter tot Lexus GS met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lexus GS . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het betreft alleen motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel hiervan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Niettemin kan bij bepaalde series of motoren de starter van uw Lexus GS in uw dynamo zijn geïntegreerd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel gemakkelijker te ontdekken, vindt u uw accessoiregordel en zou u het grote startblok moeten zien .

Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Lexus GS reinigen?

Hoe verander ik de starter op een Lexus GS?

Ten slotte leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de starter van een Lexus GS kunt vervangen. Deze procedure is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimale mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Blijf hieronder de belangrijkste stappen volgen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Lexus GS los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud waarin wordt beschreven hoe u dit moet doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lexus GS, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Lexus GS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector