Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lexus GX?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u mogelijk gaan speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit artikel leren we u waar de starter van een Lexus GX is, het helpt u bij het oplossen van uw ontstekingscomplicaties. Om dit te bereiken, zullen we eerst de rol van een starter samenvatten en vervolgens, waar is de starter op een Lexus GX , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Rol van de starter op uw Lexus GX

We beginnen dit artikel met een gedetailleerde beschrijving van de rol van de startmotor op uw Lexus GX. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het is opgebouwd uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat dienst doet als schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lexus GX en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Lexus GX aandrijft en voldoende snelheid maakt om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Lexus GX ombouwen tot een 5-zits?

Waar is de starter op een Lexus GX?

Nu we vrij snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Lexus GX? Het is vrij eenvoudig om een ​​voorgerecht te ontdekken, het is in feite een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken zien voor uw motorstarter.

Locatie van de starter op klassieke Lexus GX

Eerste en meest basale geval, waar de starter van een Lexus GX met een conventionele motor te ontdekken (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaalde functie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter voor Lexus GX met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lexus GX . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij bepaalde series of motoren de starter van uw Lexus GX in uw dynamo zijn opgenomen, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet eenvoudiger te ontdekken, zoekt u uw accessoiregordel en moet u het grote startblok ontdekken .

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airco op de Lexus GX?

Hoe de starter op een Lexus GX vervangen?

Ten slotte laten we je eigenlijk vrij snel zien hoe je de starter van een Lexus GX vervangt. Dit proces is eigenlijk niet ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen die een minimum aan eenvoudige mechanische ervaring en aangepaste apparatuur hebben. Volg onderstaande de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Lexus GX los, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt beschreven hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lexus GX, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u nog vragen heeft over de Lexus GX, aarzel dan niet om onze Lexus GX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector