Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lexus IS?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich misschien zorgen gaan maken, vooral als uw auto niet start. In dit bericht laten we je zien waar de starter van een Lexus IS is, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst het doel van een starter uitleggen, daarna, waar is de starter op een Lexus IS , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

Functie van de starter op uw Lexus IS

We beginnen dit artikel met het uitleggen van het doel van de startmotor op uw Lexus IS. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal werken, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lexus IS en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motorunit: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Lexus IS aandrijft en voldoende snelheid tot stand brengt om uw motorunit te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe de Lexus IS achterbank te verwijderen?

Waar is de starter op een Lexus IS?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Lexus IS? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, in feite is het een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw autostarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Lexus IS

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Lexus IS met een conventionele motor te ontdekken (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke functie, om de motorunit van je auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter voor Lexus IS met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lexus IS . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met starten en stoppen, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Desalniettemin kan bij sommige specifieke series of motoren de starter van uw Lexus IS in uw dynamo worden geïntegreerd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet minder moeilijk te ontdekken, identificeert u uw accessoiregordel en moet u de grote starter ontdekken blok.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Lexus IS?

Hoe de starter op een Lexus IS vervangen?

Ten slotte zullen we u vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Lexus IS vervangt. Dit proces is niet per se complex, het kan worden overwogen door mensen met een minimale mechanische basiservaring en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Lexus IS, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het lokaliseren van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lexus IS, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector