Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lexus UX?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als er frequente complicaties optreden, kunt u zich afvragen of uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we je leren waar de starter van een Lexus UX zich bevindt, het zal je helpen om je ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de rol van een starter beschrijven en vervolgens waar is de starter op een Lexus UX , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

De rol van de starter op uw Lexus UX

We beginnen dit artikel met een uitleg van de rol van de startmotor op uw Lexus UX. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, het doel is om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lexus UX en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo door.

  De motor: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is het onderdeel dat het vliegwiel van uw Lexus UX aandrijft en voldoende snelheid geeft om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe foutcode lezen op Lexus UX?

Waar is de starter op een Lexus UX?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Lexus UX? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is inderdaad een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plaatsen voor uw motorvoertuigstarter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke Lexus UX

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Lexus UX met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaald doel, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar Lexus UX met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lexus UX . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Lexus UX echter in uw dynamo zijn ingebouwd, het staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niets gemakkelijker te vinden, identificeer uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten ontdekken blok.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Lexus UX loskoppelen?

Hoe de starter op een Lexus UX vervangen?

Tot slot leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de starter van een Lexus UX vervangt. Dit proces is niet per se ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan eenvoudige mechanische expertise en aangepaste apparatuur. Houd u aan de onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Lexus UX, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het vinden van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Lexus UX, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze categorie Lexus UX te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector