Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lincoln Continental?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich zorgen gaan maken, vooral als uw auto niet start. In dit bericht zullen we u leren waar de starter van een Lincoln Continental is, het zal u helpen bij het oplossen van uw ontstekingsproblemen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de functie van een starter beschrijven, daarna, waar is de starter op een Lincoln Continental , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

Doel van de starter op uw Lincoln Continental

We beginnen deze inhoudspagina door de functie van de startmotor op uw Lincoln Continental te beschrijven. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als een schakelaar zal werken, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lincoln Continental en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste element van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Lincoln Continental aandrijft en voldoende snelheid creëert om uw motor te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op Lincoln Continental

Waar is de starter op een Lincoln Continental?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Lincoln Continental? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in feite is het een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal staan. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw autostarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Lincoln Continental

Eerste en meest eenvoudige geval, waar vind je de starter van een Lincoln Continental met een conventionele motor (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke functie, om de motor van je auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter tot Lincoln Continental met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lincoln Continental . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Niettemin, bij sommige specifieke series of motoren, kan de starter van uw Lincoln Continental in uw dynamo zijn ingebouwd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel eenvoudiger te vinden, identificeert u uw accessoiregordel en moet u de grote starter ontdekken blok.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln Continental-injectoren te reinigen?

Hoe vervang ik de starter op een Lincoln Continental?

Ten slotte zullen we u eigenlijk vrij snel uitleggen hoe u de starter van een Lincoln Continental vervangt. Dit proces is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Lincoln Continental los, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina die aangeeft hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zullen in de meeste gevallen 2 of 3 zijn

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lincoln Continental, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector