Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lincoln MKS?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich misschien afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een Lincoln MKS is, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de rol van een starter uitleggen, daarna, waar is de starter op een Lincoln MKS , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Doel van de starter op uw Lincoln MKS

We beginnen deze inhoudspagina door de rol van de startmotor op uw Lincoln MKS uit te leggen. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lincoln MKS en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Lincoln MKS aandrijft en voldoende snelheid maakt om uw motoreenheid te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKC vervangen?

Waar is de starter op een Lincoln MKS?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Lincoln MKS? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, het is inderdaad een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke locaties voor uw motorstarter zien.

Locatie van de starter op traditionele Lincoln MKS

Eerste en meest algemene omstandigheid, waar de starter van een Lincoln MKS met een conventionele motor te ontdekken (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke functie, om de motorunit van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter tot Lincoln MKS met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lincoln MKS . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Niettemin, bij sommige specifieke series of motoren, kan de starter van uw Lincoln MKS in uw dynamo zijn ingebouwd, deze staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niet minder moeilijk te ontdekken, identificeer uw accessoiregordel en u zou de grote moeten zien startblok.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKS vervangen?

Hoe verander ik de starter op een Lincoln MKS?

Ten slotte laten we u vrij snel zien hoe u de starter van een Lincoln MKS vervangt. Dit proces is niet echt complex, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Houd u aan onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Lincoln MKS los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina die beschrijft hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het vinden van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lincoln MKS, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om een ​​fout te maken bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector