Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lincoln MKX?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich misschien zorgen gaan maken, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een Lincoln MKX is, het zal u helpen om uw ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de functie van een starter samenvatten en vervolgens, waar is de starter op een Lincoln MKX , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Functie van de starter op uw Lincoln MKX

We beginnen dit artikel met het uitleggen van de functie van de startmotor op uw Lincoln MKX. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar.Het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lincoln MKX en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is degene die het vliegwiel van uw Lincoln MKX aandrijft en voldoende snelheid maakt om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
GPS Lincoln MKX werkt niet Lincoln MKX

Waar is de starter op een Lincoln MKX?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar bevindt de starter zich op een Lincoln MKX? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is natuurlijk een groot deel dat bijna altijd op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken zien voor uw motorstarter.

Locatie van de starter op klassieke Lincoln MKX

Eerste en meest elementaire omstandigheid, waar de starter van een Lincoln MKX met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke functie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het altijd zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter voor Lincoln MKX met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lincoln MKX . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Niettemin, bij sommige specifieke series of motoren, kan de starter van uw Lincoln MKX in uw dynamo zijn ingebouwd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel eenvoudiger te vinden, identificeert u uw accessoiregordel en zou u de grote starter moeten zien blok.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Lincoln MKX?

Hoe de starter op een Lincoln MKX vervangen?

Ten slotte laten we u vrij snel zien hoe u de starter van een Lincoln MKX vervangt. Deze procedure is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Blijf hieronder de belangrijkste stappen volgen om deze interventie uit te voeren:

 • Disconnect the battery on your Lincoln MKX, if you don’t know how to do it, don’t hesitate to consult our article which details how to do it without taking any risk.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zullen in de meeste gevallen 2 of 3 zijn

  .

 • Het is tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lincoln MKX, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om een ​​fout te maken bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKX wilt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector