Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Lincoln MKZ?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een Lincoln MKZ is, het zal u helpen om uw ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de rol van een starter illustreren en vervolgens, waar is de starter op een Lincoln MKZ , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Doel van de starter op uw Lincoln MKZ

We beginnen dit artikel met uitleg over de rol van de startmotor op uw Lincoln MKZ. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Lincoln MKZ en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motorunit: het belangrijkste element van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Lincoln MKZ aandrijft en voldoende snelheid creëert om uw motorunit te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Lincoln MKZ te resetten

Waar is de starter op een Lincoln MKZ?

Nu we vrij snel hebben beschreven wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Lincoln MKZ? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is natuurlijk een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken zien voor uw motorstarter.

Locatie van de starter op klassieke Lincoln MKZ

Eerste en meest algemene omstandigheid, waar de starter van een Lincoln MKZ met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaald doel, namelijk het starten van de motorunit van uw motorvoertuig, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter voor Lincoln MKZ met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Lincoln MKZ . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het gaat gewoon om motoren die zijn uitgerust met starten en stoppen, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Niettemin, bij bepaalde series of motoren, kan de starter van uw Lincoln MKZ in uw dynamo zijn geïntegreerd, deze wordt dan een starter-alternator genoemd, om het niet minder moeilijk te vinden, zoekt u uw accessoiregordel en moet u de grote starter ontdekken blok.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKZ openen met een lege batterij?

Hoe verander ik de starter op een Lincoln MKZ?

Ten slotte zullen we u vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Lincoln MKZ kunt vervangen. Deze procedure is eigenlijk niet ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met een minimale mechanische basiskennis en aangepaste gereedschappen. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Lincoln MKZ los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, in de meeste gevallen zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Lincoln MKZ, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer gidsen over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector