Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de claxonzekering op de Land Rover Range Rover Evoque vinden?

Hedendaagse voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook onder de minpunten. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is aan onze Land Rover Range Rover Evoque, en nog meer met de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor vind de zekering van de claxon op uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover Evoque .

Waarom de claxonzekering vervangen door een Land Rover Range Rover Evoque?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de claxonzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque door de interesse om het te veranderen. U heeft mogelijk het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u de claxon van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het echt mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Land Rover Range Rover Evoque wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Evoque-motor ratelt als hij koud is

Waar is de claxonzekering op Land Rover Range Rover Evoque?

We zullen nu zoek naar de locatie van de claxonzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de juiste werking van uw claxon regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Land Rover Range Rover Evoque toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Land Rover Range Rover Evoque

.

We kijken eerst naar de binnenste lont van de claxon van uw Land Rover Range Rover Evoque. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover Evoque , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Verwijder voorzichtig de zekering van de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval ga je naar het laatste deel van deze inhoud en controleer je je hoorn. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op de claxon van uw motorvoertuig hebt vervangen, monteert u de claxon opnieuw en test u deze.
Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover Evoque handmatig vergrendelen?

Het relais van de claxonzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Range Rover Evoque, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Evoque, of de autoradiozekering Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector