Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de claxonzekering op Land Rover Discovery vinden?

Hedendaagse voertuigen zijn meer en meer geladen met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas lijden wij ook onder de minpunten. De meeste mensen zijn niet handig met elektrische apparaten op onze Land Rover Discovery, zelfs niet met de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor vind de zekering van de claxon op uw Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery .

Waarom de claxonzekering vervangen door Land Rover Discovery?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de claxonzekering van uw Land Rover Discovery door het belang om het te veranderen. Het kan zijn dat u de indruk heeft dat uw zekering is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u uw autoclaxon niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Discovery te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Land Rover Discovery wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe bouw je een 2-zits Land Rover Discovery om naar een 5-zits?

Waar is de claxonzekering op Land Rover Discovery?

We zullen nu zoek de locatie van de claxonzekering op uw Land Rover Discovery . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de juiste werking van uw claxon regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Land Rover Discovery toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Land Rover Discovery

.

We kijken eerst in de binnenste lont van de claxon van uw Land Rover Discovery. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Land Rover Discovery.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om vind de zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Verwijder voorzichtig de zekering van de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval ga je naar het laatste onderdeel van deze inhoud en controleer je je claxon. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op de claxon van uw motorvoertuig hebt vervangen, monteert u de claxon opnieuw en test u deze.

Het relais van de claxonzekering op uw Land Rover Discovery vervangen

Eindelijk zullen we nu ontdekken hoe we de status van het claxonrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Discovery, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais, of uw instructiehandleidingen als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Land Rover Discovery Sport?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery, of de autoradiozekering Land Rover Discovery, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector