Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de knipperzekering op Lexus UX vinden?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas nemen we ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus UX, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft uiteraard invloed op het comfort van uw auto. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus UX. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Lexus UX te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus UX .

Waarom knipperlichtzekeringen op Lexus UX vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Lexus UX door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In feite, als je richtingaanwijzer werkt niet op Lexus UX meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus UX . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat verander de richtingaanwijzerzekering van een Lexus UX wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Lexus UX?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Lexus UX?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Lexus UX is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan sommige elektronische elementen en er kunnen zekeringen zijn die hiermee verband houden op uw motorvoertuig op basis van het jaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant, naast de zekeringen, is er ook een relais dat de vaste werking van uw airconditioning beheert. We zullen je de een na de ander helpen zoek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Lexus UX .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Lexus UX

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Lexus UX. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Lexus UX.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Lexus UX te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het richtingaanwijzerzekeringrelais van uw Lexus UX

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je Lexus UX, deze zit vlakbij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van het deksel voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Lexus UX?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus UX of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als je meer tutorials over de Lexus UX wilt, ga dan naar onze Lexus UX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector