Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Land Rover Discovery Sport?

Vandaag gaan we nog een onderwerp bespreken in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelmiddel in Land Rover Discovery Sport? Hiervoor zullen we de inhoud van dit artikel beginnen met een kleine herinnering aan de interesse om ervoor te zorgen dat het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, dan, waar koelvloeistof vullen in Land Rover Discovery Sport? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofniveau vullen op een Land Rover Discovery Sport?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof op een Land Rover Discovery Sport zit, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat er is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Land Rover Discovery Sport heeft een belangrijk doel bij het goed presteren van uw motorblok, in werkelijkheid zal dat het geval zijn circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt geproduceerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het in temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet efficiënt is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang van te allen tijde een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimumniveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en daardoor kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Eindelijk, als het te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken dat ook kan leiden tot het uitvallen van de motoreenheid.

Weiterlesen:
Hoe kan ik het lampje van het dimlicht op mijn Land Rover Discovery vervangen?

Waar moet de koelvloeistof in Land Rover Discovery Sport worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest naar uitkijkt, waar koelmiddel in Land Rover Discovery Sport? U beseft nu hoe belangrijk het is om constant het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om te ontdekken dat het heel erg eenvoudig is, volgen hier de verschillende stappen waarmee u de expansietank kunt lokaliseren die de koelvloeistof van uw Land Rover Discovery Sport bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Land Rover Discovery Sport bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau bij een Land Rover Discovery Sport?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Land Rover Discovery Sport zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen maken. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover Discovery Sport het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, anders is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg voorzichtig koelmiddel toe aan de expansietank van uw Land Rover Discovery Sport door herhaaldelijk te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motoreenheid niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Oranje licht Land Rover Discovery Sport die blijft branden

Als de motor van uw Land Rover Discovery Sport ondanks een koelvloeistof opwarmt, lees dan dit artikel, dan kunt u de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery Sport wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector